Hogwarts Legacy (Xbox One)

13 500 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

ÉLD ÁT A TÖRTÉNETEKET, AMELYEKET NEM VETETTEK PAPÍRRA

A Hogwarts Legacy egy magával ragadó, nyitott világú akció-szerepjáték, amelyik a Harry Potter-könyvekből megismert világban játszódik. Most először megismerheted az 1800-as évekbeli Roxfortot. A karaktered egy diák, akinél megtalálható a kulcs egy ősi titokhoz, amelyik a varázslók világának szétszakításával fenyeget. Most átveheted az irányítást az akció felett, és te lehetsz a saját kalandod középpontjában a varázslók világában. Te alakítod a történetedet!

Fedezz fel egy nyitott világot

A varázslók világa rád vár. Szabadon barangolhatsz Roxfortban, Roxmorts-ban, a Tiltott Rengetegben és a környező Isten háta mögötti területen.

Légy a boszorkány vagy a varázsló, aki lenni akarsz!

Tanulj varázslatokat, főzz bájitalokat, termelj növényeket, és alkoss varázslatos vadállatokat az utazásod során. Válogasd be magad a házadba, kovácsolj kapcsolatokat, és sajátítsd el a készségeket, hogy azzá a boszorkánnyá vagy varázslóvá válj, akivé szeretnél.

Egy új kaland a varázslók világában

Ismerd meg a varázslók világát egy felfedezetlen korszakban, hogy felfedd a múlt rejtett igazságait. Küzdj meg a trollokkal, a sötét varázslókkal, a koboldokkal és sok mással, miközben egy veszélyes gonosztevővel kerülsz szembe, aki a varázslók világát fenyegeti.

A játék részletei

A Hogwarts Legacy egy magával ragadó, nyitott világú akció-szerepjáték, amelyik a Harry Potter-könyvekből megismert világban játszódik. Indulj el az utazásra, amelyik ismerős és új helyszíneken vezet keresztül, miközben legendás lényeket fedezhetsz fel, testreszabhatod a karaktereket, varázsitalokat készíthetsz, varázsigéket próbálhatsz ki, frissítheted a tehetségeidet, és azzá a varázslóvá válhatsz, akivé szeretnél.

Ismerd meg Roxfortot az 1800-as években. A karaktered egy diák, akinél megtalálható a kulcs egy ősi titokhoz, amelyik a varázslók világának szétszakításával fenyeget. Fedezd fel, milyen is a roxforti élet, miközben szövetségeseket keresel magadnak, megküzdesz a sötét varázslókkal, és végül te leszel a varázslók sorsának kovácsa. Te alakítod a történetedet! Éld át a történeteket, amelyeket nem vetettek papírra.

1 darab