Rólunk

Videojáték Város

Üzletünk 2005 őszén nyitotta meg kapuit Győrben, hogy erősítsük a városban elérhető játékkínálatot a konzolos közösség számára.

Kezdetben elsősorban PS2, Nintendo Gamecube és Gameboy Advance címeket kínáltunk, majd az új és még újabb gépek megjelenésével folyamatosan bővítettük kínálatunkat. Ma már mintegy 1000 féle terméket árulunk.

Célunk nem elsősorban a frissen megjelenő játékok árusítása (ezek manapság sajnos gyakran egyébként is maximum félkész termékeknek tekinthetők), hanem széles választék biztosítása alacsony árakon a legnépszerűbb platformokra. 

Ezen filozófia mentén jelenleg is több száz játék kapható nálunk PS2, PS3 és Xbox 360 konzolokra is, amelyek a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében - ugyanakkor országszerte egyre kevesebb játék kapható ezen gépekre. Mi viszont továbbra is igyekezni fogunk fenntartani a kínálatot, hogy vásárlóink bármikor bizalommal fordulhassanak hozzánk. 

Minden egyes eladásra kínált játékot személyesen kipróbálunk, szükség esetén félprofesszionális polírozó gépünkkel a lemezeket karbantartjuk, így vásárlóink biztosak lehetnek benne, hogy tőlünk működőképes játékot fognak kapni.

Győri üzletünk 2023 végén bezárt, 2024-től kizárólag webáruházként működünk tovább.