Szállítási és fizetési információk

Az oldalakon feltüntetett árak bruttó összegek, amelyek az ÁFA-t már tartalmazzák!

Szállítás és fizetés

Rendelését átveheti és kifizetheti személyesen készpénzben győri üzletünkben (9021, Kazinczy u. 18.), vagy kérhet kiszállítást.

A szállítást a Magyar Posta végzi. Jelenleg kizárólag Magyarország területére fogadunk megrendelést, külföldi címre sajnos nem áll módunkban csomagot küldeni!

A munkanapokon 14 óráig leadott, feldolgozható (raktáron levő) rendeléseket még aznap visszaigazoljuk telefonon vagy emailben. (Hétvégén leadott rendelések esetén a következő munkanapon.) Amennyiben ez sikeresen megtörtént, a rendelés aznap feldolgozásra és feladásra kerül, illetve személyes átvételt választva a sikeres visszaigazolást követően boltunkban átvehető. 

Amennyiben a vásárló rendelésének egy része nem feldolgozható (pl. nincs raktáron egy termék), egyeztetés szükséges (emailben vagy telefonon). Küldeményt csak a sikeres egyeztetést követően adunk postára.

Lehetséges fizetési módok
1. Személyes átvételkor készpénzben győri üzletünkben.
Webshopunkon keresztül személyes átvételre lefoglalt termékeket 3 munkanapig tartjuk fenn. Amennyiben ez idő alatt nem történik meg az átvétel és az áru ellenértékének kiegyenlítése, a rendelés törlésre kerül és a termékeket Webshopunk jogosult újra értékesíteni.
2. Házhoz szállítás Magyarország területén belül. Ebben az esetben a fizetés történhet utánvéttel (fizetés a csomag átvételekor), vagy banki átutalással. Banki átutalás esetén kizárólag a teljes összeg (a megrendelt termék/ek/ ára, valamint a szállítási díj) beérkezése után küldjük a csomagot!

Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Számlatulajdonos neve: Szakonyi Károly

Számlavezető bank: Budapest Bank

Bankszámlaszám: 10103379-53387300-01000006A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől.
A hiányosan, hibásan vagy felhatalmazás nélkül megadott címre történő rendelések estén a Webshopot semmilyen felelősség, következmény nem terheli, sem a Vásárló, sem harmadik személy irányába, minden felelősség kizárólagosan a Vásárlót terheli.

Szállítási díjak

Banki átutalás, illetve utánvételes rendelés esetén: 

- 10000 Ft alatti megrendelés esetén 1000 Ft szállítási díjat számítunk fel

- 10000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen szállítjuk ki megrendelését.

A szállítási díj tartalmazza a csomagolási, kezelési költségeket, valamint a szállítás költségét is.

Noha mi mindent megteszünk, hogy a megrendelt termékek ugyanolyan állapotban jussanak el Önökhöz, amilyenben üzletünket elhagyták, a szállítás, kézbesítés során előforduló esetleges sérülésekért nem áll módunkban felelősséget vállalni!

A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni! Utólagos reklamációt kizárólag a helyszíni jegyzőkönyv megléte esetén áll módunkban elfogadni!