Szállítási és fizetési információk

Az oldalakon feltüntetett árak bruttó összegek, amelyek az ÁFA-t már tartalmazzák!

Szállítás és fizetés

A szállítást a GLS és a Magyar Posta végzi. Jelenleg kizárólag Magyarország területére fogadunk megrendelést, külföldi címre sajnos nem áll módunkban csomagot küldeni!

A GLS-sel történő szállítás feltételei:

A feldolgozható (raktáron levő) rendeléseket visszaigazoljuk telefonon, SMS-ben vagy emailben. Amennyiben ez sikeresen megtörtént, a rendelés feldolgozásra és feladásra kerül az alábbi módon:

A munkanapokon 12 óra előtt leadott rendeléseket általánosságban a következő munkanapon adjuk át a GLS futárszolgálatnak, akik általánosságban az ezt követő munkanapon megpróbálják azt kézbesíteni. 

A munkaszüneti napokon leadott rendeléseket általánosságban 1-2 munkanap alatt adjuk át a GLS futárszolgálatnak, akik általánosságban az ezt követő munkanapon megpróbálják azt kézbesíteni.

A kiszállítási határidő 14 (tizennégy) munkanap.

Amennyiben a vásárló rendelésének egy része nem feldolgozható (pl. nincs raktáron egy termék), egyeztetés szükséges (emailben vagy telefonon). Küldeményt csak a sikeres egyeztetést követően küldünk el.

A Magyar Postával történő szállítás feltételei:

Postázás hetente kétszer történik, hétfőn és csütörtökön.

A feldolgozható (raktáron levő) rendeléseket visszaigazoljuk telefonon, SMS-ben vagy emailben. Amennyiben ez sikeresen megtörtént, a rendelés feldolgozásra és feladásra kerül az alábbi módon:

- a csütörtök 12 óra és hétfő 12 óra között leadott rendelések hétfőn

- a hétfő 12 óra és csütörtök 12 óra között leadott rendelések csütörtökön kerülnek feladásra.

A kiszállítási határidő 14 (tizennégy) munkanap.

Amennyiben a vásárló rendelésének egy része nem feldolgozható (pl. nincs raktáron egy termék), egyeztetés szükséges (emailben vagy telefonon). Küldeményt csak a sikeres egyeztetést követően adunk postára.

Lehetséges fizetési módok

1. Házhoz szállítás Magyarország területén belül. Ebben az esetben a fizetés történhet utánvéttel (fizetés a csomag átvételekor), vagy banki átutalással. Banki átutalás esetén kizárólag a teljes összeg (a megrendelt termék/ek/ ára, valamint a szállítási díj) beérkezése után küldjük a csomagot!

Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Számlatulajdonos neve: Szakonyi Károly

Számlavezető bank: Budapest Bank

Bankszámlaszám: 10103379-53387300-01000006A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől.
A hiányosan, hibásan vagy felhatalmazás nélkül megadott címre történő rendelések esetén a Webshopot semmilyen felelősség, következmény nem terheli, sem a Vásárló, sem harmadik személy irányába, minden felelősség kizárólagosan a Vásárlót terheli.

Szállítási díjak

Banki átutalás, illetve utánvételes rendelés esetén: 

A GLS futárszolgálatot választva:

- 20,000 Ft és ez alatti összegű megrendelés esetén 2400 Ft szállítási díjat számítunk fel

- 20,000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen szállítjuk ki megrendelését.

A szállítási díj tartalmazza a csomagolási, kezelési költségeket, valamint a szállítás költségét is, nem tartalmazza azonban az utánvétel díját, amely 20,000 Ft és ez alatti összegű megrendelés esetén 500 Ft, 20,000 Ft feletti megrendelés esetén azonban ingyenes!

A Magyar Posta házhozszállítást választva:

- 20,000 Ft és ez alatti összegű megrendelés esetén 1990 Ft szállítási díjat számítunk fel

- 20,000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen szállítjuk ki megrendelését.

A szállítási díj tartalmazza a csomagolási, kezelési költségeket, valamint a szállítás költségét is, nem tartalmazza azonban az utánvétel díját, amely 20,000 Ft és ez alatti összegű megrendelés esetén 500 Ft, 20,000 Ft feletti megrendelés esetén azonban ingyenes!

Bármely szállítót választva:

Noha mi mindent megteszünk, hogy a megrendelt termékek ugyanolyan állapotban jussanak el Önökhöz, amilyenben üzletünket elhagyták, a szállítás, kézbesítés során előforduló esetleges sérülésekért nem áll módunkban felelősséget vállalni!

A vásárló köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni! Utólagos reklamációt kizárólag a helyszíni jegyzőkönyv megléte esetén áll módunkban elfogadni!