Szállítási és fizetési információk

Az oldalakon feltüntetett árak bruttó összegek, amelyek az ÁFA-t már tartalmazzák!

Szállítás és fizetés

Rendelését átveheti és kifizetheti személyesen készpénzben győri üzletünkben (9021, Kazinczy u. 18.), vagy kérhet kiszállítást.

A szállítást a Magyar Posta végzi. Jelenleg kizárólag Magyarország területére fogadunk megrendelést, külföldi címre sajnos nem áll módunkban csomagot küldeni!

A munkanapokon 14 óráig leadott, feldolgozható (raktáron levő) rendeléseket még aznap visszaigazoljuk telefonon, SMS-ben vagy emailben. (Hétvégén leadott rendelések esetén a következő munkanapon.) Amennyiben ez sikeresen megtörtént, a rendelés aznap feldolgozásra és feladásra kerül, illetve személyes átvételt választva a sikeres visszaigazolást követően boltunkban átvehető. 

A kiszállítási határidő 6 (hat) munkanap.

Amennyiben a vásárló rendelésének egy része nem feldolgozható (pl. nincs raktáron egy termék), egyeztetés szükséges (emailben vagy telefonon). Küldeményt csak a sikeres egyeztetést követően adunk postára.

Lehetséges fizetési módok
1. Személyes átvételkor készpénzben győri üzletünkben.
Webshopunkon keresztül személyes átvételre lefoglalt termékeket 3 munkanapig tartjuk fenn. Amennyiben ez idő alatt nem történik meg az átvétel és az áru ellenértékének kiegyenlítése, a rendelés törlésre kerül és a termékeket Webshopunk jogosult újra értékesíteni.
2. Házhoz szállítás Magyarország területén belül. Ebben az esetben a fizetés történhet utánvéttel (fizetés a csomag átvételekor), vagy banki átutalással. Banki átutalás esetén kizárólag a teljes összeg (a megrendelt termék/ek/ ára, valamint a szállítási díj) beérkezése után küldjük a csomagot!

Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Számlatulajdonos neve: Szakonyi Károly

Számlavezető bank: Budapest Bank

Bankszámlaszám: 10103379-53387300-01000006A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől.
A hiányosan, hibásan vagy felhatalmazás nélkül megadott címre történő rendelések estén a Webshopot semmilyen felelősség, következmény nem terheli, sem a Vásárló, sem harmadik személy irányába, minden felelősség kizárólagosan a Vásárlót terheli.

Szállítási díjak

Banki átutalás, illetve utánvételes rendelés esetén: 

- 20,000 Ft és ez alatti összegű megrendelés esetén 1000 Ft szállítási díjat számítunk fel

- 20,000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen szállítjuk ki megrendelését.

A szállítási díj tartalmazza a csomagolási, kezelési költségeket, valamint a szállítás költségét is, nem tartalmazza azonban az utánvétel díját, amely 20,000 Ft és ez alatti összegű megrendelés esetén 1900 Ft, 20,000 Ft feletti megrendelés esetén azonban ingyenes!

Noha mi mindent megteszünk, hogy a megrendelt termékek ugyanolyan állapotban jussanak el Önökhöz, amilyenben üzletünket elhagyták, a szállítás, kézbesítés során előforduló esetleges sérülésekért nem áll módunkban felelősséget vállalni!

A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni! Utólagos reklamációt kizárólag a helyszíni jegyzőkönyv megléte esetén áll módunkban elfogadni!