Dead Island (Xbox 360)

4 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

1-4 játékos számára

Ha a paradicsomról álmodtál, mi tudunk egy helyet, ahol valóra válthatod ezeket az álmokat - a Banoi-szigetet. Pápua Új-Guinea partjainál, az Egyenlítőtől délre és Ausztráliától északra található.

Egy paradicsom, amiért meg kell halni

Egészen a közelmúltig a sziget nagy része vad és primitív volt, és teljesen érintetlen a modern világtól. Bár a fővárost, Moresby-t 1895-ben ausztrál telepesek alapították, sok helyet mélyen a belsejében még mindig nem látott nyugati szem.

A Royal Palms Resort vendégeként a játékosnak álomnyaralást kellett volna eltöltenie; fényűző elutazást egy trópusi paradicsom gyönyörű strandjaira. De szembesülve a zombi-apokalipszis valóságával, már csak egy dolgot kell tennie: túlélni.

Ez a Dead Island... egy paradicsom, amiért meg kell halni.

Terror. Erőszak. Őrület.

Terror. Erőszak. Őrület. Bedlam. Egy megőrült üdülőparadicsom. Egy trópusi sziget teljes káoszba fordul egy rejtélyes zombijárvány után. A világ többi részétől elvágva a játékos egyetlen esélye a túlélésre, hogy élet-halál harcot vívjon, és megtalálja a menekülés módját a szigetről.

A Dead Island a belső nézetes akciót ötvözi a közelharc, a karakterfejlesztés és a fegyverek széles skálájának testreszabásával. Mindezeket a játékmenetbeli jellemzőket egy sötét, a klasszikus zombifilmek által inspirált történet mutatja be, egy komor és magával ragadó kampánnyal, amelyet akár négy játékossal is játszhatunk kooperatív módban.

A nyílt világú trópusi szigeten játszódó játékban különböző, rothadó zombik hordái várják a játékosokat minden sarkon, miközben különféle izgalmas küldetésekre indulnak a nyaralóhelyen keresztül. Mivel a lőfegyverek és lőszerek szűkösek, a játékosnak a talált tárgyak fegyverként való felhasználására kell hagyatkoznia az önvédelemhez, és intenzív közelharcban kell megküzdenie a zombihordákkal. Sokféle tárgyat lehet összegyűjteni, amelyek később arra szolgálnak, hogy a játékos hétköznapi rögtönzött fegyvereit a pusztítás komoly eszközeivé alakítsák.

Amellett, hogy a Dead Island a legvérszomjasabb akciórajongók fantáziáját is kielégíti, szerepjátékos elemeket is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a játékos számára, hogy a játék egyedi karakterosztályainak egyikét saját preferenciáinak megfelelően fejlessze, miközben új képességeket és friss taktikákat tanulhat a sziget veszélyes környezetében tett utazása során. Mi több, a játék során bármikor akár négy játékos is zökkenőmentesen csatlakozhat egymáshoz, és kooperatív játékmóddal élhetik át az intenzív harcokat és a magával ragadó történetet.

A Dead Islandet a vadonatúj Chrome Engine 5 hajtja, a játék a Techland elismert saját fejlesztésű játékmotorjának legújabb változatát használja, így a játékosok grafikai pompában élhetik át a trópusi szigetparadicsomot, változatos környezetekkel, például buja erdőkkel és részletes városi környezetekkel.

1 darab