Call of Duty Modern Warfare 3 (Xbox 360) (Xbox One)

6 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Xbox One-on is játszható!

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

1-4 játékos számára

A Call of Duty: Modern Warfare 3 egy fiktív, de ultra-realisztikus, közeljövőbeli konfliktusban gyökerezik, melyben főként amerikai erők és az Orosz Föderáció erői feszülnek egymásnak a világ minden táján.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 nagy hangsúlyt fektet a többjátékos játékmenetre, amely innovatív új funkciókat tartalmaz, többféle harci stratégiát téve lehetővé, egy új 2 játékos co-op opciót, új játékmódokat, fegyvereket és még sok mást.

A játék egy lebilincselő egyjátékos kampányt is tartalmaz, amely ott folytatódik, ahol a Call of Duty: Modern Warfare 2 abbahagyta. Tedd, amit tenned kell az invázióval szemben. Az orosz ultranacionalista Vlagyimir Makarov folytatja az Orosz Föderáció erőinek manipulálását az Egyesült Államok és Európa elleni inváziójuk során. Útjukban olyan karakterek állnak, mint a Task Force 141 kapitánya, John "Soap" MacTavish, az egykori SAS kapitány, John Price, valamint a Delta Force és a brit SAS új játszható karakterei. Vegdd fel a harcot az ellenséges erőkkel New Yorkban, Párizsban, Berlinben és más támadási helyszíneken szerte a világon. A világ a szakadék szélén áll, és Makarov célja, hogy térdre kényszerítse a civilizációt. A legsötétebb órában hajlandó vagy megtenni, amit szükséges?

Minden eddiginél nagyobb és jobb többjátékos mód

A Call of Duty: Modern Warfare 3 olyan többjátékos élményt nyújt, amely továbbra is magasra teszi a lécet, hiszen a gyors tempójú, fegyverrel a fegyver ellen folytatott harcra összpontosít, valamint olyan innovatív funkciókat kínál, amelyek támogatják és bővítik a játékstílusok széles skáláját. 

1 darab