Flockers (Új) (PS4)

5 000 Ft
ÁFA-val

Új!

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

* 1 játékos számára

Immáron több mint 19 éve a birkák a kukacok fegyverarzenáljának félelmetes részét képezik. Miután éveket töltöttek el ördögi gazdáik elnyomott rabszolgáiként, a birkák végre megpróbálják kivívni szabadságukat! A zsarnoki kukacok elől menekülve a nyájnak számtalan veszélyes csapdán és halálos gépezeten kell átverekednie magát, hogy a kukacok fegyvergyárából kijussanak előbb a teszt-területre, majd az imádott zöld legelőkre.

Flockers a klasszikus "juss el A-ból B-be" logikai játékműfaj modern átértelmezése jó adag fekete humorral nyakon öntve. A pályákat úgy tervezték meg, hogy próbára tegyék a játékosok készségeit és stratégiai tervezőképességét, ahogy nyájukat megpróbálják átjuttatni a szörnyű csapdákon, szadista eszközökön és ördögi rejtvényeken: megjutalmazva azokat, akik a legtöbb birkát mentik meg, miközben annak is megadják a továbbjutás esélyét, akit legyaláznak a gyár halálos gépei.

  • 60 gyilkos és rejtvényekkel teli szint!
  • Jutalmak - Egy zombibárányt szeretnél? Megkapod! Zöld vér? Igenis, uram! Egy nagy rakat, a játék során a különféle célok teljesítésével megnyitható testreszabhatósági bónusz vár!

1 darab