Spellforce III Reforced (Xbox Series X) (Xbox One)

10 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

A Spellforce III Reforced különleges ötvözete az epikus RPG történetmesélésnek és a könnyen tanulható valós idejű stratégiai játékmenetnek, amely így mindenki számára elérhető közelségbe hozza ezt a lenyűgöző univerzumot.

518-at írunk. A királyi hatalom elnyomta a mágusok lázadását, csakhogy ennek eredményeképp több régió is anarchiába süllyedt. A vidéket menekültek járják menedék után kutatva és megjelent egy különös, halálos betegség, amely az emberek között pusztít. Ilyenkor a legkisebb reménysugárra is szükség van. Egy karizmatikus figura, Rondar Lacaine azt állítja, hogy minden baj forrásai a mágusok – és hogy Eo világának régi fényét csak Aonir, az istenek atyjának visszatérése állíthatja vissza…

Hozd létre saját hősödet és vegyél részt egy epikus kampányban, amely a Spellforce: The Order of Dawn előtt játszódik. A több mint 30 óra hosszú történetet ráadásul barátaiddal együtt, kooperatív módban is végigjátszhatod! A különleges játékmenet egyesíti a valós idejű stratégiai játékok (RTS-ek) és a hagyományos szerepjátékok elemeit, így a karakterfejlesztés mellett egész hadseregeket hozhatsz létre és küldhetsz háborúba.

Válassz többféle egymás elleni PvP játékmód közül: tedd próbára stratégiai tudásod barátaid ellen a Domination módban, vagy egyesítsétek erőiteket egyazon csapatot irányítva.

Téged is vár a mágia és a stratégia birodalma!

  • Valós idejű stratégiai és szerepjáték hibrid játékmenettel
  • Nagyszabású, több mint 30 órás kampány
  • Könnyen tanulható játékmenet komoly mélységgel és rengeteg opcióval
  • Sötét, izgalmas fantasy univerzum
  • Egyjátékos, kooperatív és PvP játékmódok akár 6 fő részére

1 darab