Control Ultimate Edition (Xbox Series X)

8 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

A Remedy Entertainment (Alan Wake, Quantum Break) új akciójátékában természetfeletti erőkkel kell felvenned a harcot az irányításért! A történet főszereplője Jesse Faden (szinkronhangja Courtney Hope), aki a Szövetségi Irányító Iroda vezetője lesz, amikor egy rejtélyes erő megbomlasztja az iroda dolgozóinak elméjét, és magát a valóság szövetét is elkezdi szétbontani. Jesse feladata, hogy különleges kinetikus képességeivel megállítsa ezt a gonosz erőt és ezzel helyreállítsa a valóságot.

A Remedy-től megszokott filmszerű látványvilág találkozik a gyors akcióval, a tárgyak és az idő manipulálásának képességével. Minden tereptárgy fegyverként használható, az ellenfelekhez dobható, új képességek megszerzésével és mellékküldetések teljesítésével pedig a játéktér új területei érhetőek el. Vedd kezedbe az irányítást és mentsd meg a valóságot!

Éld át a Remedy hihetetlen kalandját következő generációs formában, minden extra tartalommal! A Control Ultimate Edition az alapjáték mellett tartalmazza a The Foundation és az AWE kiegészítőket is, így a teljes történetet végigjátszhatod egyetlen csomagban. Ez a kiadás ráadásul már az újgenerációs konzolok képességeit is kihasználja, így ezeken akár raytracing (sugárkövetés) technológiával vagy 60 fps képfrissítéssel is megtapasztalhatod a Control természetfeletti világát.

Csak Neked van lehetőséged megfékezni az Irodát elárasztó démoni erőket. Használd ki és ismerj meg minden titkot a Control Ultimate Editionnel!

  • A legendás Remedy új, single-player akciójátéka!
  • Lenyűgöző, filmszerű grafika a Northlight grafikus motornak köszönhetően
  • A főszerepben Jesse Fade, akit Courtney Hope színésznő alakít
  • Változatos lőfegyverek és különleges képességek teszik változatossá a harcokat
  • Nemlineáris játékmenet sok felfedeznivalóval és mellékküldetésekkel!
  • Alapjáték + 2 nagyszabású kiegészítő egyben: The Foundation és AWE
  • Következő generációs grafikai lehetőségek, választható raytracing vagy 60 fps támogatással

1 darab