Assassin's Creed Revelations (Xbox 360) (Xbox One)

4 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Xbox One-on is játszható.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

KÉT ASZASZIN. EGY VÉGZET.

Amikor az ember minden csatáját megnyerte, és minden ellenségét legyőzte; mi marad neki, amit elérhet? Ezio Auditore-nak hátra kell hagynia az életét, hogy válaszokat keressen, hogy megtalálja az igazságot. Az Assassin's Creed® Revelations-ben Ezio Auditore aszaszin mester a legendás mentor, Altaïr nyomdokain jár, a felfedezés és a kinyilatkoztatás útján. Ez egy veszélyes út - amely Eziót Konstantinápolyba, az Oszmán Birodalom szívébe viszi, ahol a templomosok egyre növekvő serege azzal fenyeget, hogy destabilizálja a régiót.

Légy halálosabb, mint valaha - Használd a bölcsebb, hatékonyabb és halálosabb Ezio képességeit. Gyorsan likvidáld ellenfeleidet a fegyverek és képességek új arzenáljának bevetésével, mint például a továbbfejlesztett szabadfutás és a horogpengés harc. Tapasztald meg a játékmenet új szintű testreszabhatóságát a bombakészítéssel, és használd a felfokozott Sas-érzéket ellenségeid és a környezet legyőzésére.

Testre szabhatod a támadásodat - Ezio elsajátította a robbanóanyagok használatát, és mostantól képes kombinálni a világból származó anyagokat, hogy különféle bombákat hozzon létre, amelyek számos funkciót szolgálnak. Válassz a bombák különböző kategóriái közül, többek között: halálos, taktikai és elterelő bombák.

Irányítsd a visszatérő legendát - Altaïr, az eredeti Assassin's Creed hőse játszható karakter.

Utazás Konstantinápolyba - Fedezd fel a vibráló és egzotikus Konstantinápolyt, a 16. századi Oszmán Birodalom metszetét és koruk két legendájának, Altaïr Ibn-La'Ahadnak és Ezio Auditore da Firenzének a találkozási pontját. Ez a hatalmas város változatosabb környezetet biztosít, mint amivel eddig valaha találkoztál, lehetővé téve a gyorsabb utazást kötélpályán, légi támadásokat, tengeri utazást és még sok mást.

2 darab