Far Cry 5 (Xbox One)

5 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

Amerikába látogat a Far Cry a díjnyertes sorozat legújabb részében

Üdvözlünk a Montana területén fekvő Hope megyében. Ez az idilli hely ad otthont egy szabadságszerető közösségnek – és a The Project at Eden’s Gate néven ismert végítélet-fanatikus szektának. A karizmatikus Joseph Seed próféta és hűséges rokonai – The Heralds – által vezetett Eden’s Gate csendben beszivárgott a valaha csendes kisváros mindennapos életének minden részébe. Érkezésed arra ingerli a szektát, hogy erőszakkal átvegye az uralmat a régió felett, neked pedig lángra kell lobbantanod az ellenállás szikráját, hogy felszabadítsd a megostromlott közösséget.

Fedezd fel Hope megye folyóit, vidékeit és egét a Far Cry sorozat valaha volt legnagyobb testreszabható fegyver- és járműkínálatával. Te vagy a történet hőse egy izgalmas világban, ahol a felfedezett tájak és a helyiek közül kikerülő új szövetségesek mind hatással vannak a cselekményre – olyan módon, ahogy nem is várnád.

LOBBANTSD LÁNGRA AZ ELLENÁLLÁS SZIKRÁJÁT A FANATIKUS SZEKTA ELLEN

Ellenséges területre tévedve keress segítséget a helyi közösségben és vezesd az ellenállást a Montana-i Hope megyét megszálló szekta ellen.

Találkozz számos emlékezetes karakterrel, mint például Mary May, a helyi szalon tulajdonosa, Nick Rye, a családos ember és repülőgép-megszállott, valamint Pastor Jerome, a prédikátor, akinek nyáját félrevezették.

Toborozz magad mellé harcostársakat és vess be egyszerre legfeljebb 3 képességet, megfordítva a The Project at Eden’s Gate elleni csaták végkimenetelét.

Parancsolj különleges állati segítőknek, amik minden játékstílust támogatnak.

Állj össze egy barátoddal és terítsétek le együtt a szektát a kétjátékos kooperatív módban, ami az egész kampányra kiterjed.

JÁRD A SAJÁT UTAD

Szabadon eldöntheted, melyik irányba mikor, hova és hogyan indulsz el.

A Hope megyébe lépésed pillanatától szabadon választhatsz, hogy milyen sorrendben fedezed fel a világot.

A Far Cry sorozat történetében először Te vagy a történet hőse – alkosd meg és alakítsd kedved szerint saját karaktered.

Teremts őrült és egyedi Far Cry élményeket a játékbeli szerkesztővel, amiket aztán barátaiddal, vagy akár ellenük is élvezhetsz!

FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ VILÁG

Szállj harcba saját stílusod szerint Joseph Seed és fanatikus követői ellen egy dinamikus nyílt világban, ami alkalmazkodik és reagál minden döntésedre.

Az ellenállásmérő jelentősen megváltoztatja a világot, ahogy előre haladsz: minden cselekedeted előrelendíti a történetet.

Zavard meg a szekta előkészületeit a végítéletre és rendezz epikus leszámolásokat a The Heralds tagjaival.

Döntéseid hatással vannak a világra és új játékmeneti lehetőségeket nyitnak meg a káoszban.

DINAMIKUS JÁTÉKSZEREK

Szántsd fel a vidéket a számos vezethető, ikonikus amerikai járművel: izomautóktól a kamionokon és ATV-ken át, egészen a traktorokig.

Irányíts repülőket és keveredj légi harcokba a szektás erőkkel, vagy bombázd le őket.

Fedezd fel a Montana-i élővilág gazdagságát, ahogy vadászol, halászol és bejárod minden szegletét.

Xbox One X-en még látványosabb (4K Ultra HD, HDR)!

1 darab