Mercenaries 2 World In Flames (Xbox 360)

4 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

A Mercenaries 2: World in Flames egy robbanásveszélyes nyitott világú akciójáték, amely egy nagy mértékben interkatív, óriási, háború dúlta világban játszódik.

Amikor egy hataloméhes zsarnok Venezuela kőolajkincsét próbálja megszerezni, inváziót indít el, amely az országot háborús zónává alakítja.

Számodra azonban az ilyen válság megélhetés: zsoldos vagy, aki a káoszból szerzi fizetségét. A Mercenaries 2-ben rengeteg potenciális kuncsaft található, amelyek mindegyike szívesen fizet a piszkos melók elvégzéséért. Ezek világhatalmak, mély zsebekkel, mély sérelmekkel, és elegendő fegyverrel a III. világháborúhoz. Ez a neked való környezet!

A Mercenaries 2-ben a legfrissebb és legveszélyesebb polgári és katonai technológia található, minden a csillogó, vadiúj sportautóktól kezdve a műholdas irányítású mini atombombáig. Tankok, csónakok, luxusautók - minden a tiéd lehet. És ha kifogynál a pénzből, még mindig megszerezheted a cuccot a hadszíntéren.

Ha látod, akkor el is lophatod - vagy egyszerűen szétlőheted. Játssz, ahogy akarsz.

Nem katona vagy, nem mások szabályai szerint kell játszanod. Megvan a saját becsületkódexed: teljesíted a szerződést, bármi áron. Nem mindenki becsületes a Mercenaries világában. Mindenki megpróbál átvágni, ha esélye nyílik rá. Azt hiszik majd, hogy megúszhatják, de ők nem ismerik a zsoldosok első számú szabályát: MINDENKI MEGFIZET.

2 darab