Aliens Fireteam Elite (PS5)

8 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

Térj vissza az ikonikus Alien univerzumba, hogy újra megküzdj a gyilkos idegenekkel, ezúttal egy kooperatív, külső nézetes lövöldözős játék, az Aliens: Fireteam Elite segítségével! Egy dörzsölt és harcedzett csapat tengerészgyalogos kénytelen szembeszállni a folyamatosan fejlődő, egyre veszélyesebb Xenomorph fenyegetéssel.

Két másik csapattársaddal az oldaladon – akiket irányíthat a gép, vagy másik két játékos is – halálos küldetésre indulsz, hogy megfékezd a rémisztő Xenomorph lényeket, illetve a Weyland-Yutani szintetikus androidjait négy, teljesen eltérő kampányban, amik új történeteket mesélnek el az Alien univerzumban. Hozd létre és szabd testre saját tengerészgyalogos karakteredet, válassz több kaszt és rengeteg fegyver, felszerelés és perk közül. Minden tudásodra szükség lesz ebben az izgalmas túlélő-lövöldözős játékban.

A történet 23 évvel az Alien filmtrilógia után játszódik, az általad létrehozott karakter a UAS Endeavor hajón állomásozik, ahol az idegenekkel küzd. A valósághű helyszínek és a filmekből megismert legendás teremtmények élményét lenyűgöző grafika emeli még magasabb szintre. Az új történetet több, bármikor megismételhető küldetés meséli el, amely jelentősen kibővíti a filmek által felépített világot. Több mint húszféle ellenséggel kell felvenned a harcot, amik között 11 különböző Xenomorph szerepel. Minden ellenség saját intelligenciával rendelkezik és csak arra vár, hogy lecsaphasson Rád. Ahhoz, hogy túléld ezt a háborút, változatos kasztokra és képességekre lesz szükség. Fejleszd és módosítsd fegyvereidet, szerezz új képességeket, és tedd még különlegesebbé az élményt többféle kihíváskártyával, amik minden alkalommal másképp változtatják meg a kihívást. Az idegenek csak Rád várnak. Készen állsz a bevetésre, katona?

  • Külső nézetes kooperatív lövöldözős játék az ikonikus Alien univerzumban
  • Háromfős csapatoddal kell életben maradnod egy vadonatúj történetben, amely 23 évvel a filmek után játszódik
  • Többféle kasztból létrehozható karakter
  • 20 ellenségtípus, köztük 11 Xenomorph
  • 30 fegyver, 70-nél is több fejlesztéssel
  • Négy egyedi kampány
  • Egyjátékos és 3 fős online kooperatív mód

1 darab