Dragon Ball Z Kakarot (PS4)

8 500 Ft
ÁFA-val

Használt.

Ingyenes PS5 upgrade lehetőség.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

Te is lehetsz Super Saiyan, amint a Dragon Ball Z ikonikus hőse, Goku Xbox-on folytatja bolygózúzó kalandjait.

A Dragon Ball Z: Kakarot egy külső nézetes akció-szerepjáték a Naruto: Ultimate Ninja Storm sorozat fejlesztőjétől. Irányítsd a legendás hőst, Son Gokut (a valódi neve Kakarot) ebben a hatalmas, szabadon bejárható kalandjátékban, amelyben a sorozat néhány leghitványabb gonosztevőjével kerülsz szembe.

Szövetkezz az animesorozat számtalan ismerős szereplőjével, és kalandozz, fejlődj, hajts végre mellékküldetéseket, sajátíts el fantasztikus új technikákat és szabadítsd fel a benned rejlő Saiyan képességeit!

Miben különbözik a Dragon Ball Z: Kakarot a többi Dragon Ball-játéktól?

A korábbi játékokkal – mint a Dragon Ball Xenoverse és a Dragon Ball FighterZ – ellentétben ebben a játékban a történet, a világ és a karakterek legalább olyan fontosak, mint a szédületes akció. 

Hatalmas térségek

Fedezd fel a Dragon Ball Z univerzum számos régióját, szállj szembe ellenségekkel, teljesíts küldetéseket, vadássz gyűjthető tárgyakat és haladj a történetben.

Mellékküldetések

Ismerkedj meg a sorozat népszerű karaktereivel és teljesítsd a küldetéseiket, melyekben újabb háttértörténeteket oldhatsz fel az eredeti sagához és rejtett meglepetésekre bukkanhatsz.

Tevékenységek

Ne mindig csak harcolj – horgássz, szerezz élelmet, üss össze valami kaját, gyakorold a baseball-lendítésed, sőt tanulj meg vezetni. 

Légy ütős formában

Mindez persze nem jelenti, hogy ne ereszthetnél meg néhány Kamehamehát.

A harc a kaland szerves része, és néhány igazán veszedelmes ellenféllel is szembe kell nézned, így nem árt új technikákat és kombókat elsajátítani és az ismerős karakterekkel összefogni, hogy legyőzhesd őket.

Miről szól a játék?

A Dragon Ball Z: Kakarot az animesorozat néhány legnépszerűbb pillanatát eleveníti meg, ahogy Son Goku megvívja galaxisokon átívelő csatáit az univerzum legveszélyesebb gonosztevőivel.

A legendás hős bőrében fejlesztheted a képességeidet és egyre erősebbé válhatsz, ahogy a gigászi ellenfelek, például Bubu (Majin Buu, Kid Buu), Dermesztő, Cell és mások legyőzésére hajtasz a mangából ismerős történetalapú drámai küzdelmek során.  

Utadon bejárhatod a Dragon Ball világának különböző régióit, és olyan ismerős helyszínekre látogathatsz el, mint Orange City, Lucca Village és Zseniális Teknős háza. 

Kik jelennek meg a játékban?

A Dragon Ball Z számos szeretett karaktere feltűnik a DBZ: Kakarotban. Némelyik egyedi küldetéssorozatokat kínál, néhányan a harcban tartanak veled, néhányan pedig teljesen játszható karakterek. 

Lehetek Super Saiyan?

De mennyire! A játék során a képességeidet fejlesztve nem csak hogy szabadjára engedheted a benned rejlő csillagharcost, hanem idővel akár harmadik szintű csillagharcossá is fejlődhetsz.

Emellett olyan szupererős fúziós harcosokat is irányíthatsz, mint Vegito és Gotenks, akik két harcos erejét egyesítik egyetlen testben, és így győzik le a leghalálosabb ellenségeket.

És a legjobb, hogy amikor a fantasztikus erődet szabadjára engeded, az elpusztítható környezet elemei darabjaikra hullanak körülötted.

  • PS4 Pro konzolon még látványosabb !

1 darab