Rage 2 (Új) (PS4)

3 500 Ft
ÁFA-val

Új.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

Visszatér a RAGE, az id Software legendás poszt-apokaliptikus lövöldözős játéka, amely nagyobb, szebb és őrültebb, mint valaha! A RAGE 2-ben olyan disztópikus világ részese lehetsz, amiben már nincs társadalom, nincs rend, nincs törvény. Itt mindent szabad: bármerre mehetsz és bármit szétlőhetsz vagy felrobbanthatsz! A játékot a nyílt világú produkciók mestere, az Avalanche Studios fejlesztette, szoros együttműködésben az id Software-rel. Ez a játék az őrület és a pusztítás karneválja!

2185-ben az emberiség a kihalás szélére került. A kietlen tájakat kegyetlen bandák járják, és minden felett az elnyomó hatalom, az Authority uralkodik vaskézzel. Te vagy Walker, a pusztaság utolsó Rangere. Miután kiraboltak és sorsodra hagytak, hogy a sivatag végezzen veled, bosszút esküdtél. Száguldj át a pusztaságon extrém járművekkel, küzdj meg a vérszomjas bandákkal és roppantsd össze az Authority hatalmát egyszer és mindenkorra!

  • Nagyszabású kampány egy hatalmas, teljesen nyílt világban
  • Fejleszthető fegyverek, nano-képességek és extrém pusztító erő minden mennyiségben!
  • Pedált a padlóig: bármilyen jármű vezethető, autószörnyektől az összetákolt helikopterig. Ha látod, akkor használhatod is!
  • Küzdj meg a pusztaság vérszomjas mutánsaival, bandáival és az Authority hadseregével!
  • Változatos tájak sűrű dzsungeltől mocsárvilágon át napégette sivatagokig
  • Elképesztő látványvilág és kőkemény FPS akció, amit az id Software-től megszokhattunk!

1 darab