Mad Tower Tycoon (Új) (PS4)

7 000 Ft
ÁFA-val

Új.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

ÉPÍTSD MEG ÁLMAID FELHŐKARCOLÓJÁT

A Mad Tower Tycoonban szabadon építhetsz egy 100 emeletes felhőkarcolót, és belefoglalhatod a sikerhez szükséges elemeket: éttermeket, mozikat, mélygarázsokat vagy akár egy állatkertet. Tedd elégedetté a potenciális látogatókat a nyertes tervedhez való legjobb látnivalók kiválasztásával. A klasszikus építési játékmenet kihív, hogy elnyerd az áhított „hatcsillagos díjat” felhőkarcolódért. A cél az építkezés befejezése, miközben az összes irodát, lakást és üzletet bérbe adják a tornyosuló 100 emeleten.

VÉLETLENSZERŰ ESEMÉNYEK

Foglalkozni fogsz leendő bérlők panaszaival; tűzzel az új irodában, földrengéssel, amely megrengeti a felhőkarcolód, és váratlan UFO-támadásokkal, elrabolva a bérlőket. Az események folyamatosan változó mintázata további leküzdendő kihívásokat jelent. Ezek az események segítenek megőrizni a motivációt, hogy gondoskodj a toronyról, minden ellenére, amivel szembesülsz.

SZINTRENDSZER

A napi küldetések lehetőséget adnak arra, hogy javítsd a sikerességi arányt, miközben növelik tapasztalati pontjaidat. Tanulj és haladj a pontrendszerben, hogy megnyithass több mint 50 képességet!

AZ INFORMÁCIÓ A KULCS

Mindent uralnod kell; mely szintek igényelnek szervizelést, hol okoz a környezeti zajszint felesleges stresszt az ügyfeleknek. Hány látogató érkezett az elmúlt 24 órában? Volt-e nyereségem az elmúlt 30 napban? A Mad Tower Tycoon statisztikái és szűrői sok információt adnak a felhőkarcolód állapotáról.

AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Kerüld el, hogy látogatóidnak túl sok lépcsőt kelljen felmenniük, vagy túl sokat kelljen várniuk a liftre. Nem probléma: a Mad Tower Tycoon liftrendszere különböző beállításokat tesz lehetővé, és minden emeleten kezeli a lift várakozási idejét.

Kifizetődő munka boldoggá tenni a vendégeidet és ügyfeleidet, és gondoskodni arról, hogy a torony és a képességeid folyamatosan fejlődjenek.

1 darab