Elex (PS4)

4 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

A Gothic-sorozat alkotóinak legújabb szerepjátékában ismét lehetőségünk nyílik egy névtelen és kezdetben nincstelen hős oldalán megmenteni az egész világot, ami ezúttal nem a Piranha Bytes korábbi alkotásaira jellemző klasszikus fantasy univerzumot, hanem valami igazi különlegességet tár elénk.

Az ELEX története ugyanis Magalan poszt-apokaliptikus világába vezet minket, ahol a mágia és a varázslat ugyanolyan jól megfér egymás mellett, mint a sci-fi művekre jellemző hatalmas gépek és robotok. Ezt a világot eltérő célú frakciók szakították darabokra, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy újra elhozzuk a békét.

A hagyományos akció-szerepjátékok legszebb hagyományait felvonultatva az ELEX-ben hősünk oldalán felkereshetjük az összes frakciót, izgalmas küldetéseket teljesíthetünk, fejlődhetünk, új fegyverekre és felszerelésekre tehetünk szert, szabadon felfedezhetjük az egész világot, végezetül pedig meg kell találnunk a célunkig elvezető igaz ösvényt.

  • Mentsd meg az egész világot a pusztulástól egy ismeretlen hős oldalán, aki a semmiből jött, de hamarosan egész Magalan ismerni fogja a nevét!
  • Ismerj meg egy igazán különleges univerzumot, melyben a klasszikus fantasy és a sci-fi elemek jól megférnek egymás mellett!
  • Légy részese intenzív összecsapásoknak, válaszd ki saját frakciódat, szakmádat, fegyvernemedet és fejleszd magad egyre magasabb szintekre!

1 darab