Far Cry Primal (PS4)

5 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

A modernkori sivatagok, dzsungelek és hegyvidékek után egyenesen az őskorba repít vissza minket a Far Cry-sorozat következő epizódja, amelyben Takkar bőrébe bújva, egy kőkorszaki törzs utolsó túlélőjeként bosszúvágyból, valamint új társak keresésének céljából elindulunk, hogy felfedezzük Oros óriási, szabadon bejárható világát. 

Noha a franchise korábbi epizódjai is rengeteg izgalmat garantáltak, az őskorban megtapasztaljuk, hogy milyen érzés, amikor folyamatosan a túlélésért küzdünk, hol rivális vadászokkal, hol olyan veszélyes, mára kihalt vadállatokkal, mint a gyapjas mamut, a kardfogú tigris vagy az óriásfarkas.

Far Cry Primal kampánya során rengeteg harc, gyűjtögetés és fejlődés vár ránk, miközben nem csak szövetségeseket kell gyűjtenünk magunk köré, hanem saját fegyvereink elkészítéséről is gondoskodnunk kell ahhoz, hogy túlélhessük a nagy kalandot.

  • Vedd irányításod alá Takkart, az egyedül maradt vadászt, akivel bosszúhadjáratod során felfedezheted Oros csodálatos világát!
  • Nem csak a rivális törzsek, hanem a mára kihalt vadállatok is rengeteg veszélyt jelentenek, így célod folyamatosan a túlélés lesz!
  • Ismerd meg kőkorszaki körítéssel a Far Cry-sorozat sajátosságait, legyen szó akár az intenzív összecsapásokról, akár a fejlődési rendszerről!

1 darab