State of Mind (Új) (PS4)

5 000 Ft
ÁFA-val

Új!

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

Mi történik az emberiséggel, ha gondolkodó gépekkel találkozik?

Berlin, 2048 - a világ a pusztulás szélén áll. Ellátási zavarok által okozott betegségek, szennyezett levegő és víz, növekvő bűnözés. A kormányok a technológiai fejlődésnek köszönhetõen reményt ígérnek. Humanoid robotok váltják az embereket a közszférában, mindenütt megfigyelő kamerák követnek.

Richard Nolan egy újságíró, aki nyíltan kritizálta ezt a haladást. Amikor felébred a kórházban a robbanás után, megállapította, hogy felesége és fia rejtélyes módon eltűnt. Drámája globális összeesküvéssé válik, amely eldöntheti az emberiség sorsát.

A tökéletes digitális utópia lesz a válasz? A virtuális paradicsom, amelyet nem befolyásolnak az anyagi szükségletek és ellentmondások? Lehetséges együtt élni a mesterséges intelligenciával, vagy egyszerűen csak feleslegesnek nyilvánít minket, mert nem tanulhat meg emberi értékeket? Hogyan fog a világ védekezni, mi történik az emberiséggel?

Merülj el a többrétegű sci-fi thrillerben, ahol a disztópia-valóság és a digitális utópia összefonódik. Fedezd fel a globális összeesküvést a digitalizálás, megfigyelés és transzhumanizmus korában. Fedezd fel ezt a világot gazdag és egyedi vizuális stílusával, amely reális környezeteket és karaktereket tartalmaz. Irányítsd Richard Nolan újságírót és más játszható karaktereket. Használd dedukciós készségeid és rekonstruáld Richard múltját!

1 darab