Valthirian Arc Hero School Story (Új) (PS4)

6 500 Ft
ÁFA-val

Új.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy honnan jönnek a hatalmas lovagok és a varázslók? Senki nem születik hősnek. A Te feladatod, hogy a Valthiria Akadémia rektoraként felkészítsd a legígéretesebb diákjaidat arra, hogy legendás hősökké váljanak!

 LÉGY TE A LEGHATALMASABB REKTOR

Felügyeld hősiskolád bővülését, húzz fel új épületeket, fejleszd a már meglévő létesítményeket és irányítsd diákjaid mindennapi tevékenységeit!

 FEJLESZD DIÁKJAIDAT

Képezd harcos, mágus és ranger diákjaidat készségeik fejlesztéséhez és nyiss meg olyan erős alosztályokat, mint például a paladin, a tudós, vagy a harlequin!

 SEGÍTS VALTHIRIA POLGÁRAIN

Küldd a diákokat a játékvilág időkorlátos küldetéseire, vagy hajtsd végre a missziókat saját csapatoddal, hogy első kézből tapasztalhasd meg a kalandot!

 VÁLJ AZ ERŐ ÉS A MÁGIA MESTERÉVÉ

Használj erőteljes képességeket és robbanékony varázslatokat a valós idejű harcok során, amelyekben egyszerre négy diákod vehet részt

 CRAFTOLD A FEGYVEREK ÉS FELSZERELÉSEK SZÉLES ARZENÁLJÁT

Gyűjts alapanyagokat az ellenségektől, és dolgozz ki recepteket, hogy hatékonyabb felszereléseket craftolhass, amelyekkel megnövelheted diákjaid képességeit!

 ISMERJ MEG EGY NAGYÍVŰ SZEREPJÁTÉK TÖRTÉNETET

Köss szövetségeket az öt rivális királyság egyikével, befolyásold egész Valthiria sorsát, és tapasztald meg a különböző befejezéseket!

1 darab