Mortal Kombat X (PS4)

5 500 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

Tizedik alkalommal térnek vissza a legendás Mortal Kombat-sorozat harcosai, hogy minden eddiginél brutálisabb és látványosabb összecsapásokat élhessünk át velük az aprólékosan kidolgozott harcrendszer és lenyűgöző grafika társaságában.

Mortal Kombat X keretein belül mindenki elérhető, aki valaha is számított a sorozatban, így például visszatért Scorpion és Sub-Zero, de olyan vadonatúj harcosok is várnak ránk, mint Cassie Cage – Johnny Cage és Sony Blade lánya –, Kotal Kahn – az azték véristen – vagy éppen a rovarképességekkel bíró D'Vorah. A klasszikus árkád verekedős játék egyik nagy újdonsága, hogy a karakterek három különböző változatban is elérhetőek lesznek, így Scorpiont például a Hellfire, Ninjutsu és Inferno formájában küldhetjük harcba, amelyek egytől-egyig más élménnyel és játékmenettel szolgálnak.

A Netherrealm Studios fejlesztői gondoskodtak arról is, hogy a rengeteg új és visszatérő karakter mellett az alkotás erősségének számító harcrendszer is fejlődést mutasson. Ennek köszönhetően a Mortal Kombat X-ben a továbbfejlesztett mechanizmus mellett minden eddiginél változatosabb és brutálisabb kombók, valamint X-Ray mozdulatok várnak ránk, ezen felül pedig ott az összetett történet is, ami tökéletes alapot szolgáltat az új karakterek bevezetéséhez. A sorozat történetében először ráadásul már a környezetünket is kihasználhatjuk az összetűzések során, így pályától függően fegyverként használhatjuk fel az egyes tárgyakat és objektumokat – ezzel garantálva a minden eddiginél változatosabb és monumentálisabb harcokat.

  • Visszatért a legendás Mortal Kombat-sorozat, hogy újra harcolni hívja a rajongókat!
  • Csatázz a vadonatúj karakterek oldalán vagy ütközz meg a jól ismert régi szereplőkkel!
  • Minden eddiginél brutálisabb kombók és mozdulatok várnak Rád, amik mellett ezúttal a környezetet is kihasználhatod a bunyók során!

1 darab