Just Cause 3 (PS4)

3 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség

Rico Rodrigez újra visszatért, hogy szembeszálljon a Medici szigetén diktátorként uralkodó Di Rebellóval, aki zsarnoki módon sanyargatja a régió lakosságát és világuralomra pályázik – hacsak mi meg nem akadályozzuk ebben. Főhősünk oldalán egy több mint 1000 négyzetkilométeres, óriási, szabadon bejárható szigetvilág vár ránk ahhoz, hogy megleckéztessük az önjelölt kiskirályt és visszaállítsuk a régi rendet.

Just Cause 3-ban ezúttal is igazán őrült, a legvadabb akciófilmeket is megszégyenítő pillanatok várnak ránk Rico irányításával, aki óriási fegyverarzenálja mellett a teljes szabadságot is kihasználhatja Rebello magánserege ellen, de a korábbi részekből megismert sajátos felszereléseiről sem kell majd lemondanunk.

Visszatér például a wing suit és az ejtőernyő, amelyek még a legveszélyesebb helyzetből is képesek lesznek kirántani minket, de csáklyánk is megújult formában áll a rendelkezésünkre, ezáltal segítségével bármihez odaránthatjuk magunkat, sőt mi több, akár már járműveket is összeláncolhatunk vele, hogy így okozzunk minél nagyobb pusztítást az ellenség soraiban.

  • Szállj szembe egy félelmetes és mindenre elszánt diktátorral Medici hatalmas, szabadon bejárható szigetén!
  • Használd ki küldetéseid teljesítéséhez Rico különleges felszereléseit és képességeit!
  • A hatalmas világ, a tonnányi fő- és mellékküldetés, valamint a számtalan vezethető jármű mellett hihetetlenül látványos pillanatok várnak rád!

3 darab