Far Cry 4 (PS4)

5 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

Folytatódik a Ubisoft sikersorozata, a Far Cry, amely hosszú utat tett meg a legendás első epizód óta, de most ismét új koncepció és új helyszín várja a rajongókat. A Far Cry 4-ben búcsút inthetünk a trópusoknak, hiszen a játékban egyenesen a Himalája hegycsúcsai közé merészkedhetünk, egészen pontosan a fiktív Kyrat veszélyektől és rejtélyektől hemzsegő környékére, ahol egy őrült vezér magához ragadta a hatalmat, hogy serege oldalán rettegésben tartsa a helyieket.

Természetesen a Far Cry 4 a játékmenet tekintetében szinte mit sem változott a korábbi részekhez mérten, így bár lehet, hogy magaslati levegő, óriási hegyek és sziklás, havas, zord tájak várnak ránk, de az intenzív FPS-élmény továbbra is meghatározó szerepet játszik a kampány alatt. Kyrat területét ezúttal is szabadon bejárhatjuk majd, így harcunk során társakra, szövetségesekre lelhetünk és felfedezhetjük az óriási játéktér sajátosságait, a kultúrát, az elefánthátról történő harcot, de talán még a jeti nyomába is megindulhatunk a hegycsúcsok között.

Akárcsak a korábbi epizódokban, a Far Cry 4-ben is minden egyes tettünknek következménye lesz, így hol a helyieknek segíthetünk majd a boldogulásban, hol az őrült diktátor számításait húzhatjuk keresztül. A harcok és a kalandok során fő- és mellékküldetések tömkelege vár ránk, teljesítésükkor pedig nemcsak pénzt, hanem tapasztalati pontokat is gyűjtögetünk, ezáltal egyre jobb felszerelésekhez juthatunk hozzá, amelyek természetesen mind-mind segítik boldogulásunkat a Himalája zord vidékein.

A Far Cry 4 ezen felül számtalan apró újdonság és finomhangolás mellett a grafika tekintetében is komoly változásokat hoz a sorozatba, így minden eddiginél nagyobb és részletgazdagabb környezet vár ránk, látványosabb akciók és átvezetők társaságában.

  • A Far Cry-sorozat legújabb részében megint egy önjelölt diktátor vár arra, hogy valaki alaposan móresre tanítsa!
  • Kalandod ezúttal a Himalája zord tájaira szólít, ahol egy hatalmas, szabadon bejárható terület, tucatnyi fő- és mellékküldetés, valamint az előző rész sajátos játékmenete vár rád!
  • Válaszd a PlayStation 4-es változatot és éld át az intenzív harcokat valódi újgenerációs grafika társaságában!

2 darab