Tearaway Unfolded (PS4)

2 500 Ft
ÁFA-val

Használt.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

PlayStation 4-re is megjelenik a korábban kizárólag a PS Vitára elkészült Tearaway, aminek köszönhetően a Sony újgenerációs konzolján sajátos formában élhetjük át a Media Molecule játékának élményét, amelyben egy interaktív papírvilágban tehetünk egy képzeletbeli utazást.

Tearaway Unfoldedben Atoi történetét ismerhetjük meg, aki maga is egy kis papírfigura, céljainak teljesítéséhez pedig akadályok és fejtörők egész sorát kell teljesítenünk úgy, hogy közben kihasználjuk a papír fizikai tulajdonságát, ezáltal téphetőségét, könnyűségét, gyűrhetőségét és így tovább.

PlayStation 4-es változat ráadásul nemcsak a grafika, hanem a játékmenet terén is igazi újgenerációs élményt kínál, így a DualShock 4 kontroller képességeinek köszönhetően korábban még soha nem tapasztalt lehetőségek várnak ránk: az irányító érintőfelületével például szelet idézhetünk főhősünk papírrepülőjének reptetéséhez, a fénycsíkot pedig zseblámpaként használva utat mutathatunk neki a sötétben.

  • Tearaway Unfolded újra felidézi az egykori iskolai technikaórák hangulatát egy csodálatos papírvilágban, ahol kreativitásod is kamatoztathatod!
  • Hajtogass, gyűrj, vágj, ragassz, szakíts, vagyis használd ki a papír tulajdonságait a fejtörők és az akadályok leküzdéséhez!
  • Igazi újgenerációs élmény vár rád, amit a DualShock 4 kontrollerrel tehetsz még sajátosabbá és felejthetetlenebbé!

1 darab