The Elder Scrolls Online Gold Edition (PS4)

1 000 Ft
ÁFA-val

Használt.

Internetes játék. 

Playstation Plus előfizetés szükséges!

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

Bethesda és a The Elder Scrolls Online fejlesztését végző Zenimax Online Studios MMORPG formában eresztik össze az Elder Scrolls- és az MMO-rajongókat.

The Elder Scrolls Online sorozat előzményeit (1000 évvel a Skyrim eseményei előtt járunk) elmesélő játék kiterjedt közösségi lehetőségekeket, végtelen szabadságot, hatalmas PvP-csatákat kínál. Alkosd meg saját hősödet, válassz fajt, karakterosztályt és fegyvernemet, és kezdj neki a hatalmas világ felfedezésének, mely több hónapra elegendő kihívást tartogat játékosai számára.

Jó MMORPG játékhoz méltóan a The Elder Scrolls Online is játékosok millióit mozgatja meg egyszerre, akik klánokba, kisebb csoportokba tömörülve kezdhetnek neki a hatalmas főellenségek levadászásának és az értékes fegyverek, páncélzatok begyűjtésének.

  • jól ismert harcrendszer visszaköszön - ismét a taktikázásé a főszerep
  • Csodálatos, fantasy világot ábrázoló grafika, mely a legapróbb részletekig visszaadja a középkori, mohával borított várak, erdők és ódon könyvtárak hangulatát
  • Számtalan lehetőség ebben a külön stúdió fejlesztette játékban (ZeniMax Online)
  • Legyél harcos, vágj neki a végtelen sötét katakombáknak, harcolj tüzet hányó szörnyekkel, fejleszd karaktered, páncélzatod és fegyvereid!
  • Playstation 4 Pro konzolon továbbfejlesztett grafikával játszható! (4K és HDR technológia, gyorsabb, stabilabb képfrissítés)

1 darab