Teddy Together (Új) (Nintendo 3DS)

6 000 Ft
ÁFA-val

Új.

Mennyiség
Utolsó darabok raktáron

Legyetek legjobb barátok a Teddy Togetherben életre keltett mackóval! Gondoskodj egy különleges mackóról, aki tud beszélni, sétálni és játszani egy olyan játékban, amely ideális a szülők és a gyerekek közös játékához. Ki ne álmodott volna arról, hogy kedvenc játéka életre kel?

Miután házhoz szállították egy titokzatos kulccsal együtt, Teddy életre kel és beszélni kezd! Adhatsz nevet Teddy-nek és megadhatja a sajátod, hogy új barátság kezdődjön köztetek. A Teddy Together története napról napra fejlődik egy kicsit, ahogy többet megtudsz a mackó céljáról és a titokzatos kulcsról.

Ezt a kíváncsi kis medvét különösen érdekli, hogy többet tudjon meg a barátságról, és gyakran feltesz olyan kérdéseket, mint „Mit csinálsz, ha szórakozni szeretnél?”, „Hogyan kötsz barátságokat?” és „Mi a kedvenc ételed?”. Teddy emlékezni fog a válaszaidra, és később beszélni fog róluk, így egyedülálló kapcsolat alakul ki közted és Teddy között, mivel a válaszok köztetek maradnak. Bemutathatod Teddy-t a barátaidnak és családtagjaidnak, ha átadod nekik a Nintendo 3DS konzolt. Barátaid és családtagjaid olyan válaszokat adhatnak, amelyekre Teddy emlékezni fog, és a későbbiekben meg is említi őket.

Teddy is szeret enni. Szórakoztató minijátékokat játszhatsz az érintőképernyőn, hogy különféle ételeket készíts Teddy etetésére. Ha az étel túl forró, fújj bele a mikrofonba, hogy lehűtsd! Teddy időnként egy kicsit rendetlenül eszik, ezért étkezés után szükség lehet egy kis takarításra. Teddy fürödni is szeret!

Felöltöztetheted Teddy-t felsők, sapkák, cipők, kiegészítők és egyebek széles választékával, valamint különböző szőrmeszínekkel is, amelyek még egyedibbé teszik az egyes játékosok maciját. Szerezhetsz ruhákat, különleges nyalókákat, amelyek új szőrszíneket nyitnak meg, vagy akár elültethetsz magvakat a kertben a játékon belüli érmék felhasználásával, amelyeket játékkal vagy egy kompatibilis amiibo (külön megvásárolható) megérintésével szerezhetsz naponta egyszer.

Legyetek barátok egy életre kelő mackóval, és segíts nekik többet megtudni a barátságról a Teddy Together-ben, amely kizárólag a Nintendo 3DS rendszerekre jelent meg!

1 darab